imago-advies-stijl-kleur
persoonlijk
sollicitatie
particulier
zakelijk
kleur
contact
kleurselectie
Kleur:

Kleuren zijn een heel bijzonder fenomeen. Het zien en beleven van kleuren doet ons plezier. Een grauwe omgeving werkt heel anders op ons dan een kleurrijke. Iedere kleur heeft een eigen karakter en kan niet onderling verwisseld worden. Kleuren en kleurcombinaties bepalen in hoge mate ons imago. Wie de waarden en effecten van kleuren kent, kan kleur speels hanteren en bewust kleuren kiezen die uitdrukken wat je wil overbrengen. Om te weten welke kleuren je het beste ondersteunen maken wij een persoonlijk kleuradvies. We kijken naar de combinatie van de kleur van uw huid, uw haar en uw ogen. Dit advies wordt ondersteund door een kleurenwaaier wat bestaat uit 42 kleuren die het best bij u als persoon passen.
kleurstrip oker
kleurstrip paars
kleurstrip groen
kleurstrip bruin
kleurstrip blauw
kleurstrip rood
kleurstrip grijs

Geel
Geel is de kleur van ‘opletten’. Als je blauwe ogen hebt waar je de nadruk op wilt leggen, trek dan iets geels aan en je ogen zullen stralen.

Zacht geel

Is geen basiskleur voor een pak. 

Is een goede kleur voor een overhemd of blouse, sjaal, schoenen en tas..
I
ndien je in een grote mensen massa wenst op te vallen en je een blijvende indruk wilt maken. In combinatie met antraciet grijs maak je een intelligente indruk. Zacht geel staat ook voor het innovatieve; het vernieuwende. Geel is de kleur bij uitstek wanneer je veel met kinderen werkt.

Claudia Kuijpers