imago-advies-stijl-kleur
persoonlijk
sollicitatie
particulier
zakelijk
kleur
contact
kleurselectie
Kleur:

Kleuren zijn een heel bijzonder fenomeen. Het zien en beleven van kleuren doet ons plezier. Een grauwe omgeving werkt heel anders op ons dan een kleurrijke. Iedere kleur heeft een eigen karakter en kan niet onderling verwisseld worden. Kleuren en kleurcombinaties bepalen in hoge mate ons imago. Wie de waarden en effecten van kleuren kent, kan kleur speels hanteren en bewust kleuren kiezen die uitdrukken wat je wil overbrengen. Om te weten welke kleuren je het beste ondersteunen maken wij een persoonlijk kleuradvies. We kijken naar de combinatie van de kleur van uw huid, uw haar en uw ogen. Dit advies wordt ondersteund door een kleurenwaaier wat bestaat uit 42 kleuren die het best bij u als persoon passen.
kleurstrip oker
kleurstrip paars
kleurstrip groen
kleurstrip bruin
kleurstrip blauw
kleurstrip rood
kleurstrip grijs

Groen

Groen wordt geassocieerd met het milieu, kalmte en rust. De gemengde kleur aqua (blauwgroen) is een chique kleur die kalmte en rust uitstraalt. Aqua en petrol zijn kleuren die door nagenoeg iedereen gedragen kunnen worden; je huid ziet er met de kleuren gaver en egaler uit.

Als basiskleur voor je zakelijke pak. 
Draag geen groen indien je een zakelijke indruk wenst te maken. Groen is wel een goede kleur voor assesoires zoals sjaal, bril, blouse, tas, cocktail- of avondjurk.  


Claudia Kuijpers