imago-advies-stijl-kleur
persoonlijk
sollicitatie
particulier
zakelijk
kleur
contact
kleurselectie
Kleur:

Kleuren zijn een heel bijzonder fenomeen. Het zien en beleven van kleuren doet ons plezier. Een grauwe omgeving werkt heel anders op ons dan een kleurrijke. Iedere kleur heeft een eigen karakter en kan niet onderling verwisseld worden. Kleuren en kleurcombinaties bepalen in hoge mate ons imago. Wie de waarden en effecten van kleuren kent, kan kleur speels hanteren en bewust kleuren kiezen die uitdrukken wat je wil overbrengen. Om te weten welke kleuren je het beste ondersteunen maken wij een persoonlijk kleuradvies. We kijken naar de combinatie van de kleur van uw huid, uw haar en uw ogen. Dit advies wordt ondersteund door een kleurenwaaier wat bestaat uit 42 kleuren die het best bij u als persoon passen.
kleurstrip oker
kleurstrip paars
kleurstrip groen
kleurstrip bruin
kleurstrip blauw
kleurstrip rood
kleurstrip grijs

Donkerbruin 

Als basiskleur voor je zakelijke pak.
In een situatie waarin je mensen vrijer wilt laten communiceren. Veel gebruikt door journalisten om een huiselijke sfeer te creëren waarin mensen vrijuit kunnen spreken. Er gaat niets autoritairs of bedreigends uit van bruintinten. 

Wanneer geen donkerbruin pak.
In situaties waarin je de aandacht wilt trekken of gezien wenst te worden. Tijdens een training/workshop waarin je jouw standpunt duidelijk kenbaar wenst te maken. In een omgeving met alleen  maar mannelijke collega”s of mannelijke cliënten. Je wordt snel als “ soft” aangezien.

 

Claudia Kuijpers