imago-advies-stijl-kleur
persoonlijk
sollicitatie
particulier
zakelijk
kleur
contact
kleurselectie
Kleur:

Kleuren zijn een heel bijzonder fenomeen. Het zien en beleven van kleuren doet ons plezier. Een grauwe omgeving werkt heel anders op ons dan een kleurrijke. Iedere kleur heeft een eigen karakter en kan niet onderling verwisseld worden. Kleuren en kleurcombinaties bepalen in hoge mate ons imago. Wie de waarden en effecten van kleuren kent, kan kleur speels hanteren en bewust kleuren kiezen die uitdrukken wat je wil overbrengen. Om te weten welke kleuren je het beste ondersteunen maken wij een persoonlijk kleuradvies. We kijken naar de combinatie van de kleur van uw huid, uw haar en uw ogen. Dit advies wordt ondersteund door een kleurenwaaier wat bestaat uit 42 kleuren die het best bij u als persoon passen.
kleurstrip oker
kleurstrip paars
kleurstrip groen
kleurstrip bruin
kleurstrip blauw
kleurstrip rood
kleurstrip grijs

Blauw
Blauw staat voor betrouwbaarheid. Marineblauw staat vrijwel iedereen. Heb je donker haar, dan past donkerblauw vaak beter bij je. Blonde mensen staat het lichtere blauw beter.

Donkerblauw
De Basiskleur van je pak.
Wanneer je gezag, kennis en kracht wenst uit te stralen. Hoe donkerder je donkerblauw, des te groter is de autoriteit welke je uitstraalt. Donkerblauw is de kleur die geen emoties opwekt, je maakt de indruk onpartijdig te zijn.

Licht Blauw
Is een goede kleur voor een overhemd of blouse. Door het gebruik van een lichte kleur blauw onder een donkerblauw pak wordt je benaderbaar, vriendelijk en minder afstandelijk. Hoe minder contrast hoe vriendelijker de uitstraling. Het gebruik van wit of creme geeft veel contrast in combinatie met donkerblauw, hierdoor straal je autoriteit uit.

Claudia Kuijpers